1
Fodbold Kvinderne i danmarks- serien tabte igen til Frem og tilbringer vinterpausen under nedrykningsstregen. AF SØM Raklev-Frem 0-1 (0-0) 75. minut 0-1: Sara Friis. 11 mål i 11 kampe og 11 point placerer Raklevs fod- boldkvinder under nedryk- ningsstregen i danmarksse- riens vinterpause, som varer - nej, ikke 11, men cirka fem måneder. Til april går det løs igen for de 11 i startopstillingen, og den tidligere 1. divi- sionsklub er for anden sæ- son i træk under stregen i danmarksserien - men med ganske gode muligheder for at avancere. Der er kun et point op til fripladserne, og til foråret regner Raklev med at få blandt andre indpiskeren, den hårdtskydende Camilla Christensen, klar. Hun har været skadet i næsten hele efteråret. Lørdagens møde med Frem var efterårets anden duel med Valby-klubben, der har haft et godt tag på Raklev i de seneste sæso- nerogvandt med 3-0 i Valby. Heller ikke denne gang lykkedes det Raklev at få point, for et kvarter før tid stod Frem-topscorer Sara Friis for kampens eneste mål. Havde mulighederne - men ikke marginalerne Raklev havde pænt store muligheder, blandt andet et forsøg af anfører Vinni Lo- rentsen. Det tog overligge- ren, og Louise Mieszkiewicz gik lige akkurat glip af ri- posten. Camilla Nunes manglede også lige det sidste i en si- tuation kort før hun blev skiftet ud med den 15-årige Rikke Christensen. Hun er endnu et af frem- tids-håbene i Raklev, der mod Frem havde 10 spillere under 20 år i truppen. Hjemmeholdets angri- bere blev fløjtet offside en del gange, og det var der stor utilfredshed med. Dommer Kjeld Arne Jen- sen får i det hele taget næppe nogen fanklub i Raklev, hvor de udtryk, man brugte om den eneste mand på banen lyder sådan i en pænere version: Bevæ- gelsesøkonom. [email protected] 11 ikke noget lykketal for Raklev 3. Sektionen Sport 2 AF TORBEN CLAUSEN BSV-Kalundborg 3-0 (1-0) 14. minut 1-0: Nicolai Klokholm, 55. minut 2-0: Mads Westh, 85. minut 3-0: Casper Schjellerup. For bare en uge siden var de på den grønne gren efter en flot 3-0 sejr i lokalopgøret mod Tuse. Men lørdag knækkede grenen, og KGB røg pladask ned i det våde mud- der i udekampen mod 2. divi- sionsreserverne fra BSV, Bold- klubben Søllerød-Vedbæk. Inden lørdagens kamp skra- bede BSV’erne bunden i sjæl- landsserien med sølle fem point for 10 kampe, og KGB var taget til Vedbæk Stadion som storfavorit. Men ikke desto mindre formåede bundholdet at vinde kampen med 3-0, og det var der ikke noget at sige til. For et stærkt forynget BSV- hold, hvor træner Thomas Hansen havde taget ikke færre end fem ynglingespillere med, var klart bedst i den mudderpøl, kampen blev spillet i langs åen bagved Vedbæk Stadion - hvor 2. divi- sionsholdet samtidig slogVanløse. - Vi gik i stå foran deres mål Kalundborg kæmpede såmænd bravt under de vanskelige betin- gelser og havde også nogle store chancer. Men skarpheden, den var borte i den kolde efterårs- blæst. - Det gik jo godt nok over en stor del af banen, og vi spillede fornuftigt i perioder. Men når vi nåede op på den sidste tredjedel foran deres mål, så gik vi i stå og fik ikke rigtig skabt noget, suk- kede KGB’s assistenttræner Mi- chael Thomsen, der i Lars P. An- dersens feriefravær havde chef- kasketten på i Vedbæk. Hos Vedbæk-træner Thomas Hansen var humøret adskillige grader højere. - Vi har skiftet ud og taget folk med, som gider træne. Og jeg sy- nes, sejren er helt fortjent. Det er os, der skaber kampen og chan- cerne, lød det fra BSV-træneren. Han havde i angriberen Mads Westh et meget stærkt kort, som var ret afgørende for kampen. Westh med en fortid i FCK og Brønshøj samt på ungdomslands- holdet, lagde mesterligt op til sit holds første mål med et gennem- brud på højrefløjen, og han sco- rede selv nummer to kort efter pausen - netop som KGB ellers gjorde klar til at satse med en ekstra angriber og jagte udlignin- gen. Det tredje mål til BSV blev sco- ret af en bare 16-årig gut, Casper Schjellerup, der var skiftet ind kort forinden. Debut til ynglingespiller Et meget ungdommeligt ind- slag var der også på det slagne KGB-hold. Her fik ynglingespille- ren Lasse Hansen nemlig sin de- but i anden halvleg, og han havde nogle meget fine aktioner. Men han har det heller ikke ef- ter fremmede. Han er søn af Mi- chael Paw Hansen, som i 90’erne var en stor spiller på Kalundborgs bedste hold, og farmand var na- turligvis blandt tilskuerne til den vellykkede debut. Andre ynglingespillere er også på spring. - De er klar til at være med, når vi har holdt vinterpause, siger Mi- chael Thomsen. [email protected] Nedtur for KGB mod bundhold Fodbold 2. divisionsreserverne fra Søllerød-Vedbæk skrabede bunden af sjællandsserien før weekendens runde, men slog ikke desto mindre gæsterne fra Kalundborg med 3-0. Hårrejsende aktion af Raklevs Line Lindgaard mod Frem. Foto: Per Christensen AF SIMON ERBOE Jyderup-Hvalsø 2-1 (1-0) 1-0: Jonas Næsborg, 1-1: Lasse Vallø, 2-1: Martin Felthusen. Jyderup fik lidt oprejsning ovenpå en dårlig stime med tre nederlag i træk, da serie 2-topholdet Hvalsø var gæ- ster på Jyderup Stadion. Men kampen vil ikke gå over i historien som noget af de mest seværdige, da de store chancer i den grad var en mangelvare. Spillet foregik ofte på midtbanen, der til tider lig- nede en krigszone med en masse fight og nærkampe. Jyderup kom i front efter en af halvlegens få chancer, da Jonas Næsborg udnyt- tede en fin diagonalafleve- ring. Felthusen matchvinder for Jyderup i rodet kamp Kort efter pausen udlig- nede Hvalsøs Lasse Vallø på en returbold, som Jyde- rup-forsvaret ikke fik clea- ret. Derefter bølgede en no- get ujævn kamp frem og til- bage indtil syv minutter før tid, hvor hjemmeholdets Martin Felthusen scorede direkte på frispark. Efter kampen var der enighed i begge lejre om dagens kamp: - Det er en meget chance- fattig affære, og der mang- ler flow i kampen, mente Hvalsøs assisterende træ- ner, Thomas Larsen. Jyderup-træner Jesper Larsen var på bølgelængde: - Det er en rodet og fysisk hårdt spillet kamp. Begge hold går benhårdt efter sej- ren, og i dag har vi margi- nalerne. [email protected] Jyderup vandt chancefattigt topopgør Fodbold Det var småt med de åbne målchancer i serie 2-kampen mellem Jyderup og topholdet Hvalsø. Hjemmeholdet hev sejren hjem på et frisparksmål.

Fodbold

Kvinderne i danmarks-serien tabte igen til Fremog tilbringer vinterpausenunder nedrykningsstregen.

AF SØM

Raklev-Frem 0-1 (0-0)75. minut 0-1: Sara Friis.

11 mål i 11 kampe og 11point placerer Raklevs fod-boldkvinder under nedryk-ningsstregen i danmarksse-riens vinterpause, somvarer - nej, ikke 11, mencirka fem måneder.Til april går det løs igen

for de 11 i startopstillingen,og den tidligere 1. divi-sionsklub er for anden sæ-son i træk under stregen idanmarksserien - men medganske gode muligheder forat avancere.Der er kun et point op til

fripladserne, og til foråretregner Raklev med at fåblandt andre indpiskeren,den hårdtskydende CamillaChristensen, klar. Hun harværet skadet i næsten heleefteråret.

Lørdagens møde medFrem var efterårets andenduel med Valby-klubben,der har haft et godt tag påRaklev i de seneste sæso-nerogvandt med 3-0 iValby.Heller ikke denne gang

lykkedes det Raklev at fåpoint, for et kvarter før tidstod Frem-topscorer SaraFriis for kampens enestemål.

Havde mulighederne -men ikke marginalerneRaklev havde pænt store

muligheder, blandt andet etforsøg af anfører Vinni Lo-rentsen. Det tog overligge-ren, og Louise Mieszkiewiczgik lige akkurat glip af ri-posten.Camilla Nunes manglede

også lige det sidste i en si-tuation kort før hun blevskiftet ud med den 15-årigeRikke Christensen.Hun er endnu et af frem-

tids-håbene i Raklev, dermod Frem havde 10 spillereunder 20 år i truppen.Hjemmeholdets angri-

bere blev fløjtet offside endel gange, og det var derstor utilfredshed med.Dommer Kjeld Arne Jen-

sen får i det hele tagetnæppe nogen fanklub iRaklev, hvor de udtryk,man brugte om den enestemand på banen lyder sådani en pænere version: Bevæ-gelsesøkonom.

[email protected]

11 ikke noget lykketal for Raklev

3. SektionenSport2

AF TORBEN CLAUSEN

BSV-Kalundborg 3-0 (1-0)14. minut 1-0: Nicolai Klokholm, 55.minut 2-0: Mads Westh, 85. minut 3-0:Casper Schjellerup.

For bare en uge siden var de påden grønne gren efter en flot 3-0sejr i lokalopgøret modTuse. Menlørdag knækkede grenen, og KGB

røg pladask ned i det våde mud-der i udekampen mod 2. divi-sionsreserverne fra BSV, Bold-klubben Søllerød-Vedbæk.Inden lørdagens kamp skra-

bede BSV’erne bunden i sjæl-landsserien med sølle fem pointfor 10 kampe, og KGB var taget tilVedbæk Stadion som storfavorit.Men ikke desto mindre formåedebundholdet at vinde kampen med3-0, og det var der ikke noget atsige til.

For et stærkt forynget BSV-hold, hvor trænerThomas Hansenhavde taget ikke færre end femynglingespillere med, var klartbedst i den mudderpøl, kampenblev spillet i langs åen bagvedVedbæk Stadion - hvor 2. divi-sionsholdet samtidig slogVanløse.

- Vi gik i stå foran deres målKalundborg kæmpede såmænd

bravt under de vanskelige betin-gelser og havde også nogle storechancer. Men skarpheden, denvar borte i den kolde efterårs-blæst.- Det gik jo godt nok over en

stor del af banen, og vi spilledefornuftigt i perioder. Men når vinåede op på den sidste tredjedelforan deres mål, så gik vi i stå ogfik ikke rigtig skabt noget, suk-kede KGB’s assistenttræner Mi-chael Thomsen, der i Lars P. An-

dersens feriefravær havde chef-kasketten på i Vedbæk.Hos Vedbæk-træner Thomas

Hansen var humøret adskilligegrader højere.- Vi har skiftet ud og taget folk

med, som gider træne. Og jeg sy-nes, sejren er helt fortjent. Det eros, der skaber kampen og chan-cerne, lød det fra BSV-træneren.Han havde i angriberen Mads

Westh et meget stærkt kort, somvar ret afgørende for kampen.Westh med en fortid i FCK ogBrønshøj samt på ungdomslands-holdet, lagde mesterligt op til sitholds første mål med et gennem-brud på højrefløjen, og han sco-rede selv nummer to kort efterpausen - netop som KGB ellersgjorde klar til at satse med enekstra angriber og jagte udlignin-gen.Det tredje mål til BSV blev sco-

ret af en bare 16-årig gut, CasperSchjellerup, der var skiftet indkort forinden.

Debut til ynglingespillerEt meget ungdommeligt ind-

slag var der også på det slagneKGB-hold. Her fik ynglingespille-ren Lasse Hansen nemlig sin de-but i anden halvleg, og han havdenogle meget fine aktioner.Men han har det heller ikke ef-

ter fremmede. Han er søn af Mi-chael Paw Hansen, som i 90’ernevar en stor spiller på Kalundborgsbedste hold, og farmand var na-turligvis blandt tilskuerne til denvellykkede debut.Andre ynglingespillere er også

på spring.- De er klar til at være med, når

vi har holdt vinterpause, siger Mi-chael Thomsen.

Nedtur for KGB mod bundholdFodbold

2. divisionsreserverne fra Søllerød-Vedbæk skrabede bunden afsjællandsserien før weekendens runde,men slog ikkedesto mindre gæsterne fra Kalundborg med 3-0.

Hårrejsende aktion af Raklevs Line Lindgaard mod Frem. Foto: Per Christensen

AF SIMON ERBOE

Jyderup-Hvalsø 2-1 (1-0)

1-0: Jonas Næsborg, 1-1: LasseVallø, 2-1: Martin Felthusen.

Jyderup fik lidt oprejsning

ovenpå en dårlig stime medtre nederlag i træk, da serie2-topholdet Hvalsø var gæ-ster på Jyderup Stadion.Men kampen vil ikke gå

over i historien som nogetaf de mest seværdige, da destore chancer i den grad varen mangelvare.Spillet foregik ofte på

midtbanen, der til tider lig-nede en krigszone med en

masse fight og nærkampe.Jyderup kom i front efter

en af halvlegens få chancer,da Jonas Næsborg udnyt-tede en fin diagonalafleve-ring.

Felthusen matchvinderfor Jyderup i rodet kampKort efter pausen udlig-

nede Hvalsøs Lasse Valløpå en returbold, som Jyde-

rup-forsvaret ikke fik clea-ret.Derefter bølgede en no-

get ujævn kamp frem og til-bage indtil syv minutter førtid, hvor hjemmeholdetsMartin Felthusen scorededirekte på frispark.Efter kampen var der

enighed i begge lejre omdagens kamp:- Det er en meget chance-

fattig affære, og der mang-ler flow i kampen, menteHvalsøs assisterende træ-ner, Thomas Larsen.

Jyderup-træner JesperLarsen var på bølgelængde:- Det er en rodet og fysisk

hårdt spillet kamp. Beggehold går benhårdt efter sej-ren, og i dag har vi margi-nalerne.

Jyderup vandt chancefattigt topopgørFodbold

Det var småt med de åbne målchancer i serie 2-kampenmellem Jyderup og topholdet Hvalsø. Hjemmeholdet hevsejren hjem på et frisparksmål.