Bachelor (2)

 • View
  39

 • Download
  2

Embed Size (px)

Text of Bachelor (2)

 • B A C H E L O R N D R E J T S I

  FAKULTETI JURIDIK N

  UNIVERSITETIN GJON

  BUZUKU,SHT NJ PREJ

  ZGJELLJEVE M T MIRA PR T

  RINJT T CILT KRKOJN NJ

  MSIMDHNIE CILSORE, STAF

  AKADEMIK ME PRVOJ T GJAT

  N FUSHN AKADEMIKE, DHE

  PROGRAME STUDIMI T

  MODELEVE BASHKKOHORE.

  RRERREGJISTRIMET KAN FILLUAR

  JU MIRPRESIM

  A D R E SA K O N T A K T

  Lagjia: Vasil Shanto Tel/Fax : + 355 22 25 08 89 Rruga: Qemal Draini Mob : + 355 69 46 75 471 Kati: III E-mail : info@unigjb.com Pran sheshit t Dollarit, Website: www. unigjb.com ngjitur me Fototekn MARUBI

  Kohzgjatja 3 vite 180 ECTS