BLONDE RULES

 • View
  216

 • Download
  2

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Креирајте совршена руса коса со широкиот спектар на руси нијанси на фарбата за коса Lorvenn Beauty Color -SUPER BLONDES. SILVER специјален шампон од LORVENN. Најдобриот пријател на вашата руса коса

Text of BLONDE RULES

 • BLONDE RULESBLONDE RULES

  ADELE

  Gramm

  y 2012

  Gwinet PaltrowOSCAR 2012

  LORVENN-SILVER. , .

  Cameron

  Diaz

  OSCAR 2

  012

  SILVER . , , .

  -

  -

  - , ,

  Beauty colorSUPER BLONDES

  Page 1