6
Catalunya sub 16 femenina de futbol sala supera el C.E.T 10 FS NOTÍCIES | 17/11/2019 La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha realitzat el segon amistós de la temporada guanyant per 9 a 0 davant el C.E.T. 10, Sènior femení de la Divisió D’Honor Catalana.

Catalunya sub 16 femenina de futbol sala supera el C.E.T 10files.fcf.cat/pdfs/noticies/1026029.pdf · La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala mostra un bon estat de forma

• Catalunya sub 16 femenina de futbol sala supera el C.E.T10FS NOTÍCIES | 17/11/2019

La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha realitzat el segon amistós de la

temporada guanyant per 9 a 0 davant el C.E.T. 10, Sènior femení de la Divisió D’Honor

Catalana.

• CATALUNYA

C.E.T. 10 FS

GOLS

CONJUNT ARBITRAL

CATALUNYA 9 - 0 C.E.T. 10 FS

Emma Cardona, Coral Amate, Julia Sanz, Sandra Garcia, Kristine Claire, Aina Torrents, Helena

Rodríguez, Paula Guix, Marina Ruiz i Clàudia Hernández.

Clara Sitjas, Jara Lardies, Marta Vega, Sheila Benítez, Anna Mendez i Mar Carbonell.

Ricard De Jodas i Marcial Carretas

• La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala mostra un bon estat de forma.

El combinat català de Jordi Barrero ha disputat aquesta tarda al Pavelló Can Cases

d e Martorell el segon partit amistós de la temporada davant el C.E.T. 10 , Sènior

femení de la Divisió d’Honor Catalana, amb victòria per a les quadribarrades per 9 a 0.

El conjunt català continua la preparació per a les fases prèvies dels Campionats

d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que disputaran del 26 al 29 de

• desembre de 2019 a Catalunya. Amb aquest partit, la Selecció Catalana sub 16

femenina ja encadena cinc sessions d’entrenament i dos enfrontaments.

Catalunya domina la primera part. Les quadribarrades han sortit intenses al partit,

amb un joc elèctric i creant moltes ocasions de gol. Al minut 2 de partit, Paula Guix ha

aprofitat una pilota dins l'àrea per obrir la llauna. Catalunya ha seguit generant perill i

en només dos minuts de diferència, han arribat dos gols més. Kristine Claire, amb una

gran definició, i Coral Amate, amb un fort xut exterior, han col·locat el 3-0 a l’electrònic,

resultat amb el qual s’ha arribat al descans gràcies a les intervencions de la portera

visitant Clara Sitjas.

• Catalunya ha estat molt superior a la segona part. Intensitat, ocasions i gols de la

Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala a la represa. Un doblet de Paula

Guix, firmant així un hat-trick al seu compte particular, i un doblet més d’Aina

Torrents, han col·locat el 7 a 0 a l’electrònic. El conjunt de Jordi Barrero ha demostrat

un gran estat de forma, ha seguit lluitant amb una gran pressió al rival i amb les idees

molt clares. Així, han arribat dos gols més abans del final gràcies a les dianes de Sandra

Garcia i de Kristine per establir el definitiu 9 a 0.