Dita e nje nxenesi....!!!!

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Dita e nje nxenesi....Mësuesit përpiqen të krijojnë një mjedis mësimi të bazuar në respektin e ndërsjellë, për të siguruar që gjithë fëmijët të marrin pjesë aktive në mësim dhe të pajisen me njohuri në përshtatje me programin, të fitojnë aftësi etike dhe artistike.‪#‎MesueseAurela‬

Text of Dita e nje nxenesi....!!!!

Nj dit e nj nxnsi

Ndgjoni msuest tuaj me kujdes!Rendi i mngjezit shkon kshtu :

Hani mngjezin, nse u jepet mundsia.sht koha q t msoni dhe ti kryeni detyrat e shtpis!

Kur ort e msimit do t prfundojn,ju do t shkoni n shtpi.