1
21 Helgelands Blad 08. januar 2018 SPORT TABELLEN HÅNDBALL 3. divisjon menn, avd. 2 Skogn 2 – Rørvik 31-31 Brønnøysund – Strindheim 2 22-31 Sandnessjøen – Ørland 27-24 Lånke – Rørvik 23-40 Steinkjer – Bjugn 29-13 Sandnessjøen – Strindheim 2 25-34 Brønnøysund – Ørland 23-30 1. Steinkjer 12 12 0 0 415 -264 24 2. NTNUI H.ball 2 11 11 0 0 359 -274 22 3. Rørvik 11 8 1 2 330 -288 17 4. NTNUI H.ball 3 11 7 0 4 350 -310 14 5. Skogn 2 12 6 1 5 368 -364 13 6. Strindheim 2 12 5 0 7 344 -313 10 7. Ørland 12 5 0 7 323 -295 10 8. Sandnessjøen 12 5 0 7 346 -373 10 9. Kolvereid 12 3 1 8 271 -353 7 10. Brønnøysund 10 2 1 7 260 -347 5 11. Lånke 11 2 0 9 278 -377 4 12. Bjugn HK 12 1 0 11 241 -328 2 KAMPFAKTA Sandnessjøen – Strindheim 2 25-34 (10-14) TrønderEnergi-serien, 3. divisjon menn avd. 2 Stamneshallen, lørdag. SIL: Bjørn Tore Knudsen, Nikolai Klaussen Overå, Ole-Einar Vean, Lars-Martin S. Holthe (3), Felix Guttormsen Mathisen (4), Per-Aksel P. Næss, Robert Jægtvik Aas (6), Bjørn Borgan (3), Hans- Kristian S. Antonsen, Fredrik Flatøy (5), Christian F. Lindgaard, Markus E. Edvardsen (1), Jonas Wang (1), Magnar Jakobsen (2). Toppscorer Strindheim: Einar Tetlie Brevik, 11 mål. Utvisninger: SIL 2 x 2 min. Strindheim: 3 x 2 min. Dommere: Jan Erik Lindgaard og Rune Mathisen. KAMPFAKTA Sandnessjøen IL – Ørland 27-24 (16-15) TrønderEnergi-serien, 3. divisjon menn, avd. 2 Stamneshallen, søndag. SIL: Nikolai K. Overå, Bjørn Tore Knudsen, Ole-Einar Vean, Lars-Martin S. Holthe (5), Felix G. Mathisen (1), Per-Aksel P. Næss, Robert Jægtvik Aas (2), Bjørn Borgan (1), Hans-Kristian S. Antonsen, Fredrik Flatøy (5), Christian F. Lindgaard, Markus E. Edvardsen (3), Jonas Wang (8), Magnar Jakobsen (2). Toppscorer Ørland: Christoffer Brendlien Børresen, 7 mål. Utvisninger: SIL 1 x 2 min. Dommere: Jan Erik Lindgaard og Odd Arnold Skogsholm. SIL-skjerpings etter dårlig dag på jobb lørdag POENG: SIL tok to poeng mot Ørland søndag, men gjestene – som kom uten innbyttere – var nære i sluttminuttene. To kamper, to poeng BEDRE MOT ØRLAND: – Bedre i alle ledd, er oppsummeringa fra trener Geir Roger Flatøy etter søndagens seier mot Ørland. Her er det Bjørn Borgan som kjemper på strek. ALLE FOTO: MARIANN VATNE HULL I FORSVARET: Spillerne fra Strindheim Håndball Elite 2 kom seg relativt enkelt gjennom forsvaret til SIL. HÅNDBALL: Etter en dårlig start på hjemme- kamphelga, sikret SIL- herrene seg seier mot Ørland. Mariann Vatne [email protected] 97733310 SIL – Strindheim 2 25-34 SIL – Ørland 27-24 Sandnessjøen møtte Strind- heim 2 på lørdag, et lag som kom med kun åtte spillere. Likevel var det gjestene som var sterkest kampen igjennom. Gikk fort fra SIL slet med å komme i gang, og scoret første målet sitt etter hele åtte minutter. Da ledet Strindheim allerede 5-0. Fem- temålet kom for øvrig etter at SIL ga fra seg ballen på en kje- mpeslurv midt på banen. Skuddforsøkene ble for enkle for Strindheim-keeper Konrad Østby Ranum, og SIL slurvet med pasningsspillet. Laget virket ikke helt på sta- sjon, og gjestene fikk gå for- holdsvis enkelt gjennom for- svaret. Endte 25-34 SIL klarte aldri å hente inn le- delsen som Strindheim tok helt fra start. På det nærmeste var hjemmelaget tre mål bak. Strindheim var jevnt over fysisk sterkere enn SIL, men til tross for at de kun hadde én innbytter, presset ikke SIL dem særlig på tempo. Hjem- melaget hadde kun noen få rush i løpet av hele kampen, men da fikk de også uttelling. Etter å ha holdt seg fire til seks mål foran hele veien, klar- te Strindheim å øke avstanden i kampens siste kvarter – til ni- målsseier, 25-34. Bedring søndag Søndagens møte med Ørland gikk bedre for SIL. Mens sen- trale spillere som Jonas Wang kun scoret ett mål mot Strind- heim, var han toppscorer med åtte dagen etter. Også Ørland kom med få spillere – kun syv, faktisk. SIL tok en tidlig ledelse, og lå stort sett ett til to mål foran gjes- tene, før lagene lå likt fra 9-9 og til 12-12 rundt 20 minutter ut i første omgang. Deretter kom SIL seg litt foran igjen, og klarte å holde seg der resten av kampen. Mest spennende ble det i de siste fem-ti minuttene. Da klarte Ørland å redusere fra 25-21 til 25-24 med 3,5 minut- ter igjen. SIL fikk inn et mål til, og da Jonas Wang satte inn 27-24-målet med ett minutt igjen, var spikeren satt. – Motsatt SIL-trener Geir Roger Flatøy er langt mer fornøyd med søn- dagens prestasjon enn lørda- gens. – Mot Ørland var spillerne mer konsentrert, tempoet var høyere og de hadde mer enga- sjement mot mål. Det var bedre i alle ledd, sier han, og legger til: – Og mot Strindheim var det motsatt. SIL-herrene spiller to borte- kamper neste helg, mot tabell- jumbo Bjugn HK lørdag, og mot Ørland igjen søndag.

Citation preview

Page 1: Helgelands Blad 08. januar 2018 SPORT SIL-skjerpings etter ... · Utvisninger: SIL 1 x 2 min. Dommere: Jan Erik Lindgaard og Odd Arnold Skogsholm. SIL-skjerpings etter dårlig dag

21Helgelands Blad 08. januar 2018 SPORT

TABELLENHÅNDBALL3. divisjon menn, avd. 2Skogn 2 – Rørvik 31-31Brønnøysund – Strindheim 2 22-31Sandnessjøen – Ørland 27-24Lånke – Rørvik 23-40Steinkjer – Bjugn 29-13Sandnessjøen – Strindheim 2 25-34Brønnøysund – Ørland 23-30

1. Steinkjer 12 12 0 0 415 -264 242. NTNUI H.ball 2 11 11 0 0 359 -274 223. Rørvik 11 8 1 2 330 -288 174. NTNUI H.ball 3 11 7 0 4 350 -310 145. Skogn 2 12 6 1 5 368 -364 136. Strindheim 2 12 5 0 7 344 -313 107. Ørland 12 5 0 7 323 -295 108. Sandnessjøen 12 5 0 7 346 -373 109. Kolvereid 12 3 1 8 271 -353 710. Brønnøysund 10 2 1 7 260 -347 511. Lånke 11 2 0 9 278 -377 412. Bjugn HK 12 1 0 11 241 -328 2

KAMPFAKTASandnessjøen – Strindheim 2 25-34 (10-14)TrønderEnergi-serien, 3. divisjon menn avd. 2Stamneshallen, lørdag.

SIL: Bjørn Tore Knudsen, Nikolai Klaussen Overå,Ole-Einar Vean, Lars-Martin S. Holthe (3), FelixGuttormsen Mathisen (4), Per-Aksel P. Næss,Robert Jægtvik Aas (6), Bjørn Borgan (3), Hans-Kristian S. Antonsen, Fredrik Flatøy (5), ChristianF. Lindgaard, Markus E. Edvardsen (1), Jonas Wang(1), Magnar Jakobsen (2).Toppscorer Strindheim: Einar Tetlie Brevik,11 mål.Utvisninger: SIL 2 x 2 min. Strindheim: 3 x 2 min.Dommere: Jan Erik Lindgaard og Rune Mathisen.

KAMPFAKTASandnessjøen IL – Ørland 27-24 (16-15)TrønderEnergi-serien, 3. divisjon menn, avd. 2Stamneshallen, søndag.

SIL: Nikolai K. Overå, Bjørn Tore Knudsen,Ole-Einar Vean, Lars-Martin S. Holthe (5), Felix G.Mathisen (1), Per-Aksel P. Næss, Robert JægtvikAas (2), Bjørn Borgan (1), Hans-Kristian S.Antonsen, Fredrik Flatøy (5), Christian F. Lindgaard,Markus E. Edvardsen (3), Jonas Wang (8), MagnarJakobsen (2).Toppscorer Ørland: Christoffer BrendlienBørresen, 7 mål.Utvisninger: SIL 1 x 2 min.Dommere: Jan Erik Lindgaard og Odd ArnoldSkogsholm.

SIL-skjerpings etter dårlig dag på jobb lørdag

POENG: SIL tok to poeng mot Ørland søndag, men gjestene – som kom uten innbyttere – var nære i sluttminuttene.

To kamper,to poeng

BEDRE MOT ØRLAND: – Bedre i alle ledd, er oppsummeringa fra trener Geir Roger Flatøy etter søndagens seier mot Ørland. Her er det Bjørn Borgan som kjemper på strek. ALLE FOTO: MARIANN VATNE

HULL I FORSVARET: Spillerne fra Strindheim Håndball Elite 2 kom seg relativt enkelt gjennom forsvaret til SIL.

HÅNDBALL: Etter en dårlig start på hjemme-kamphelga, sikret SIL-herrene seg seier mot Ørland.

Mariann [email protected] 97733310

� SIL – Strindheim 2 25-34� SIL – Ørland 27-24

Sandnessjøen møtte Strind-heim 2 på lørdag, et lag som kom med kun åtte spillere. Likevel var det gjestene som var sterkest kampen igjennom.

Gikk fort fraSIL slet med å komme i gang, og scoret første målet sitt etter hele åtte minutter. Da ledet Strindheim allerede 5-0. Fem-temålet kom for øvrig etter at SIL ga fra seg ballen på en kje-mpeslurv midt på banen.

Skuddforsøkene ble for enkle for Strindheim-keeper Konrad Østby Ranum, og SIL slurvet med pasningsspillet. Laget virket ikke helt på sta-sjon, og gjestene fikk gå for-holdsvis enkelt gjennom for-svaret.

Endte 25-34SIL klarte aldri å hente inn le-delsen som Strindheim tok helt fra start. På det nærmeste var hjemmelaget tre mål bak.

Strindheim var jevnt over fysisk sterkere enn SIL, men til tross for at de kun hadde én innbytter, presset ikke SIL dem særlig på tempo. Hjem-melaget hadde kun noen få rush i løpet av hele kampen, men da fikk de også uttelling.

Etter å ha holdt seg fire til seks mål foran hele veien, klar-te Strindheim å øke avstanden i kampens siste kvarter – til ni-målsseier, 25-34.

Bedring søndagSøndagens møte med Ørland gikk bedre for SIL. Mens sen-trale spillere som Jonas Wang kun scoret ett mål mot Strind-heim, var han toppscorer med åtte dagen etter.

Også Ørland kom med få spillere – kun syv, faktisk. SIL tok en tidlig ledelse, og lå stort sett ett til to mål foran gjes-tene, før lagene lå likt fra 9-9 og til 12-12 rundt 20 minutter ut i første omgang. Deretter

kom SIL seg litt foran igjen, og klarte å holde seg der resten av kampen.

Mest spennende ble det i de siste fem-ti minuttene. Da klarte Ørland å redusere fra 25-21 til 25-24 med 3,5 minut-ter igjen. SIL fikk inn et mål til, og da Jonas Wang satte inn 27-24-målet med ett minutt igjen, var spikeren satt.

– MotsattSIL-trener Geir Roger Flatøy er langt mer fornøyd med søn-dagens prestasjon enn lørda-gens.

– Mot Ørland var spillerne mer konsentrert, tempoet var høyere og de hadde mer enga-sjement mot mål. Det var bedre i alle ledd, sier han, og legger til: