Lista e fituesve !

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Ministria e Arsimit dhe Sportit shpalli sot fituesit në unvirsitetet publike në të gjithë vendin. Ashtu siç ishte njoftuar në udhëzimin e fundit, tashmë kanë dalë edhe ata që kanë fituar, bazuar në plotësimin e formularit A2 dhe në rezultatet që kanë marrë nxënësit gjatë shkollës së mesme.Tashmë i hapet rruga për regjistrimin në universitete dhe nëse maturantët kërkojnë degë tjetër, ka edhe një shans tjetër përmes Formularit A3#MesueseAurela iu vjen në ndihmë studentëve duke i shkarkuar të plota tabelat e fituesve sipas degëve dhe universiteteve ku gjenden ID-të e fituesve dhe degët që kanë fituar.

Text of Lista e fituesve !

 • 6/2/2018 Whoops - Discover Share Present - SLIDEPDF.COM

  1/1

  About Us Contact Term DMCA Cookie Policy

  Whoops!

  404: We could not find what you were looking for

  Please check the link and try again.

  STARTUP - SHARE TO SUCCESS

  Sign In Register

  http:///about.htmlhttp:///contacts.htmlhttp:///info/terms.htmlhttp:///info/dmca.htmlhttp:///cookie-policy.htmlhttp:///http:///login.htmlhttp:///register.html