1
Sport . 28 / MANDAG 6. SEPTEMBER 2010 Af Kasper Marker Pedersen [email protected] DANMARKSSERIEN, PULJE 3 Randers Freja – Løgstør IF 0-0 (0-0) FODBOLD: Så gik den ikke længere for Randers Frejas danmarksseriehold. Efter ni point og tretten scorede mål efterårets første tre kampe, måtte de unge kronjyder i denne weekend acceptere en pointdeling i hjemmekampen mod et godt kæmpende og vel- organiseret Løgstør-hold. »Vi spillede en rigtig dår- lig kamp. Der var intet tempo i vores spil, og vi kendte ikke vores besøgelsestid. Vi havde et par chancer i starten af før- ste halvleg og i slutningen af anden halvleg, men vi fik ik- ke udnyttet dem. Løgstør var farlige på kontraangreb, og til sidst var vi faktisk heldige med at få det ene point. Jeg er meget utilfreds med ind- satsen,« sagde Randers Fre- jas træner, Michael Winter og fortsatte: »Folk nåede aldrig op i det gear, som vi plejer at spille i, og så blev det svært. Vi kom Randers Freja kunne ikke knække Løgstør Efter tre sejre på stribe måtte Freja nøjes med uafgjort 2. DIVISION FC Djursland-Svendborg 2-1 (1-1) FC Djursland: Kristian Kaagh, Christoffer Hansen Også FC Djursland hentede tre point lørdag eftermid- dag, da det på hjemmeba- nen i Grenaa blev til en 2-1 sejr over Svendborg. Hjem- meholdet kom ellers bagud tidligt i opgøret, men en ud- ligning af Kristian Kaagh før pausen var med til at ændre kampen, der blev af- gjort elleve minutter inde i anden halvleg, da Christof- fer Hansen blev matchvin- der. Det var FC Djurslands an- den sejr i fem kampe. FC Djursland kom stærkt igen Af Kasper Marker Pedersen [email protected] DANMARKSSERIEN, PULJE 3 AaB – Vorup FB 3-3 (2-1) Vorup FB: Mads Sæbbi, Mathias Bøgild og Kim Jakobsen FODBOLD: Vorup FB redde- de på en straffesparksscoring i dommerens overtid det ene point med hjem fra udekam- pen mod AaB. Forinden var kampen forløbet med Ulvehøj- mandskabet som den domi- nerende aktør, men der blev brændt alt for mange oplagte scoringstilbud fra udeholdets side. Yderligere kostede to per- sonlige fejl i defensiven to af AaB’s tre mål i opgøret. »Det var en mærkelig kamp. Når nu vi undervejs var bagud med 0-2 og først udlignede til 3-3 i overtiden, så må jeg være tilfreds med det ene point. Vi Vorup fik p JYLLANDSSERIEN, PULJE 1 Auning IF – Hjørring IF 2-0 (0-0) Auning IF: Mogens Laursen og Daniel Nielsen De fremmødte tilskuere kunne opleve et hjemmehold på hælene i første halvleg, da Auning IF lørdag eftermiddag bød Hjørring IF velkommen til sæsonens femte kamp i Jyllandsseriens pulje 1. Faktisk var de blå- og hvidstribede Auning-spillere heldige med at kunne gå til pause med stillingen 0-0. »I første halvleg var det indianerfodbold, hvor spillet bølgede frem og tilbage. Midtba- nespillerne løb konstant fra felt til felt, uden at nogle af holdene formåede at holde fast i bolden. Sådan foregik det mere eller min- dre hele tiden, og vi kunne godt have været bagud med et par mål ved pausen. Vi skulle helt sikkert være glade for vores målmand, Martin Laursen, på det tidspunkt. Ved pau- sen fik vi en god snak, og drengene spillede langt bedre i de sidste 45 minutter. Set ud fra anden halvleg var det en fortjent sejr, men vi kunne, som jeg tidligere har sagt, nemt have været bagud ved pausen,« slog Aunings træ- ner, Jeppe Friis, fast. Hjemmeholdets første mål blev scoret af Mogens Laursen efter en flot frispilning af Christian Dahl, mens Laursen også var ind- blandet i 2-0-målet. Efter et mønsterangreb vi- ste den farlige angriber god spilforståelse ved at hoppe over bolden, som derefter passerede hen til en helt fri Daniel Nielsen, der let kunne gøre det til kampens slutresultat. Auning er med sejren over Hjørring placeret på anden- pladsen i rækken med otte point. kmp JYLLANDSSERIEN, PULJE 1 Vivild IF – Skagen IK 2-3 (1-0) Vivild IF: Jonas Bossow og Klaus Jacobsen I en meget tæt pulje 1 i Jyllandsserien kunne Vivild IF med en sejr over Skagen IK have spillet sig op på førstepladsen. Sådan skulle det dog ikke gå for hjemmeholdet, som i ste- det - bogstavelig talt - måtte se Skagen løbe med de tre point og en placering som ræk- kens duks. ”Skawboernes” tre scoringer op- stod nemlig efter hurtige kontraangreb, hvor Vivilds forsvarsspillere ikke kunne følge de- res direkte modstandere i løbeduellerne. »De lavede nogle gode omstillinger og sco- rede tre nemme kontramål. Ellers synes jeg, at det var en meget lige kamp, hvor vi blev straffet for vores fejl. Vi spillede ikke en ret god omgang fodbold og mistede bolden lidt for tit. Samtidig virkede det som om, at vi ikke var helt klar til kampen. Der skal mere indstilling til for at få point i Jyllandsserien,« sagde Vivilds anfører, Jesper Jørgensen, der uddelte roser til reservemålmand Henrik Brix, som havde fået chancen i hjemmehol- dets mål på grund af en skade til klubbens normale førstemålmand, Lars Andersen. Vivild er med nederlaget til Skagen place- ret på sjettepladsen i rækken, hvor kun tre point skiller nummer et og seks efter fem spillede kampe. kmp B FODBOLD, JYLLANDSSERIEN 1. DIVISION, KVINDER B73, Slagelse – Vorup FB 0-1 (0-0) Vorup FB: Rikke Korsgaard Der var drama helt frem til sidste minut i Slagelse, da Vorups bedste damehold i fjerde forsøg fik sæsonens første point efter en 1-0-sejr over hjemmeholdet, B73. Så- ledes måtte Ulvehøj-mand- skabets målmand, Trine Christensen, i dommerens sidste tillægsminut diske op med en klasseredning tæt under mål for at sikre sit hold den smalle, men meget vitale sejr. »Det var spændende. En meget lige kamp. Vi havde måske to chancer under- vejs, og det samme havde de. Det var en meget dårlig og ujævn bane, så der var mange tilfældige bolde og meget sparkeri. Vi viste dog fornuftigt fodboldspil, når man tænker på banens be- skaffenhed. Vi er meget gla- de for sejren, men det bedste var, at vi havde fem junior- spillere på 15-16 år på holdet, og de ydede en flot, flot ind- sats,« konstaterede Vorup- træner Henrik Thomassen. Et point havde været fint Thomassen havde inden kampen været tilfreds med et point, og sådan havde han det egentlig også bagefter. »Vi er meget stolte af sej- ren, men vi havde nu også været glade for et uafgjort resultat. Vi er godt klar over, at vi er underdogs i 1. divi- sion. Vi er rykket hurtigere op, end vi oprindeligt havde forventet, og vi skal forsøge at lære en hel masse af hver kamp. Men de tre point gi- ver selvfølgelig ekstra gejst,« sagde Henrik Thomassen, der efter triumfen kunne se sine piger overlade sidste- pladsen i rækken til netop B73, Slagelse. kmp Vorup-piger på pointtavlen i 1. division DANMARKSSERIEN, PULJE 2, KVINDER Randers KF – Fortuna Hjørring 1-5 (1-2) Randers KF: Malene Nielsen FODBOLD: Inden sønda- gens møde med Fortuna Hjørrings reservehold var det blevet til flotte syv point i tre kampe for Randers KF’s nyoprykkere til Danmarks- serien for kvinder. Gæster- ne, som blandt andet kun- ne mønstre tre spillere med A-landsholdserfaring, viste sig dog at være for stor en mundfuld for de kronjyske piger. »Vi var under pres og mødte et rigtig godt hold. Måske er det den stærkeste modstander, vi nogensinde har stået overfor. Det vid- ste vi godt på forhånd, og vi havde da også forventet en svær kamp. Vi havde selv- følgelig håbet, at vi kunne gøre det bedre, end de 1-5 an- tyder, men vi fik lavet nogle personlige fejl, som førte til flere af deres mål. Vores pi- ger følte sig mere pressede, end de har prøvet før, så det var helt retfærdigt, at Fortu- na Hjørring vandt. Men jeg kunne nu godt have tænkt mig, at de ikke havde vun- det så meget,« sagde Ran- ders KF’s træner, Jack Roni, der var ked af, at hans piger ikke forsøgte at spille noget mere fodbold langs jorden mod de stærke gæster. kmp Randers KF mødte overmagten Trods flere store Vorup-chancer kom pointet først i hus i overtiden » Vi er meget glade for sejren, men det bedste var, at vi havde fem juniorspillere på 15-16 år på holdet, og de ydede en flot, flot indsats. HENRIK THOMASSEN, Vorup-træner

Af Kasper Marker [email protected]

DANMARKSSERIEN, PULJE 3 Randers Freja – Løgstør IF 0-0 (0-0)

FODBOLD: Så gik den ikke længere for Randers Frejas danmarksseriehold. Efter ni point og tretten scorede mål efterårets første tre kampe, måtte de unge kronjyder i denne weekend acceptere en pointdeling i hjemmekampen mod et godt kæmpende og vel-organiseret Løgstør-hold.

»Vi spillede en rigtig dår-lig kamp. Der var intet tempo i vores spil, og vi kendte ikke vores besøgelsestid. Vi havde et par chancer i starten af før-ste halvleg og i slutningen af anden halvleg, men vi fik ik-ke udnyttet dem. Løgstør var farlige på kontraangreb, og til sidst var vi faktisk heldige med at få det ene point. Jeg er meget utilfreds med ind-satsen,« sagde Randers Fre-jas træner, Michael Winter og fortsatte:

»Folk nåede aldrig op i det gear, som vi plejer at spille i, og så blev det svært. Vi kom

Randers Freja kunne ikke knække LøgstørEfter tre sejre på stribe måtte Freja nøjes med uafgjort

2. DIVISIONFC Djursland-Svendborg 2-1 (1-1)

FC Djursland: Kristian Kaagh, Christoffer Hansen

Også FC Djursland hentede tre point lørdag eftermid-dag, da det på hjemmeba-nen i Grenaa blev til en 2-1 sejr over Svendborg. Hjem-meholdet kom ellers bagud tidligt i opgøret, men en ud-

ligning af Kristian Kaagh før pausen var med til at ændre kampen, der blev af-gjort elleve minutter inde i anden halvleg, da Christof-fer Hansen blev matchvin-der.

Det var FC Djurslands an-den sejr i fem kampe.

FC Djursland kom stærkt igen

DANMARKSSERIEN, PULJE 3AaB – Vorup FB 3-3 (2-1)

Vorup FB: Mads Sæbbi, Mathias Bøgild og Kim Jakobsen

FODBOLD: Vorup FB redde-de på en straffesparksscoring i dommerens overtid det ene point med hjem fra udekam-pen mod AaB. Forinden var kampen forløbet med Ulvehøj-mandskabet som den domi-nerende aktør, men der blev brændt alt for mange oplagte scoringstilbud fra udeholdets side. Yderligere kostede to per-sonlige fejl i defensiven to af AaB’s tre mål i opgøret.

»Det var en mærkelig kamp. Når nu vi undervejs var bagud med 0-2 og først udlignede til 3-3 i overtiden, så må jeg være tilfreds med det ene point. Vi

Vorup fik pJYLLANDSSERIEN, PULJE 1 Auning IF – Hjørring IF 2-0 (0-0)

Auning IF: Mogens Laursen og Daniel Nielsen

De fremmødte tilskuere kunne opleve et hjemmehold på hælene i første halvleg, da Auning IF lørdag eftermiddag bød Hjørring IF velkommen til sæsonens femte kamp i Jyllandsseriens pulje 1. Faktisk var de blå- og hvidstribede Auning-spillere heldige med at kunne gå til pause med stillingen 0-0.

»I første halvleg var det indianerfodbold, hvor spillet bølgede frem og tilbage. Midtba-nespillerne løb konstant fra felt til felt, uden at nogle af holdene formåede at holde fast i bolden. Sådan foregik det mere eller min-dre hele tiden, og vi kunne godt have været bagud med et par mål ved pausen. Vi skulle helt sikkert være glade for vores målmand, Martin Laursen, på det tidspunkt. Ved pau-sen fik vi en god snak, og drengene spillede langt bedre i de sidste 45 minutter. Set ud fra anden halvleg var det en fortjent sejr, men vi kunne, som jeg tidligere har sagt, nemt have været bagud ved pausen,« slog Aunings træ-ner, Jeppe Friis, fast.

Hjemmeholdets første mål blev scoret af Mogens Laursen efter en flot frispilning af Christian Dahl, mens Laursen også var ind-blandet i 2-0-målet. Efter et mønsterangreb vi-ste den farlige angriber god spilforståelse ved at hoppe over bolden, som derefter passerede hen til en helt fri Daniel Nielsen, der let kunne gøre det til kampens slutresultat. Auning er med sejren over Hjørring placeret på anden-pladsen i rækken med otte point. kmp

JYLLANDSSERIEN, PULJE 1Vivild IF – Skagen IK 2-3 (1-0)

Vivild IF: Jonas Bossow og Klaus Jacobsen

I en meget tæt pulje 1 i Jyllandsserien kunne Vivild IF med en sejr over Skagen IK have spillet sig op på førstepladsen. Sådan skulle det dog ikke gå for hjemmeholdet, som i ste-det - bogstavelig talt - måtte se Skagen løbe med de tre point og en placering som ræk-kens duks. ”Skawboernes” tre scoringer op-stod nemlig efter hurtige kontraangreb, hvor Vivilds forsvarsspillere ikke kunne følge de-res direkte modstandere i løbeduellerne.

»De lavede nogle gode omstillinger og sco-rede tre nemme kontramål. Ellers synes jeg, at det var en meget lige kamp, hvor vi blev straffet for vores fejl. Vi spillede ikke en ret god omgang fodbold og mistede bolden lidt for tit. Samtidig virkede det som om, at vi ikke var helt klar til kampen. Der skal mere indstilling til for at få point i Jyllandsserien,« sagde Vivilds anfører, Jesper Jørgensen, der uddelte roser til reservemålmand Henrik Brix, som havde fået chancen i hjemmehol-dets mål på grund af en skade til klubbens normale førstemålmand, Lars Andersen.

Vivild er med nederlaget til Skagen place-ret på sjettepladsen i rækken, hvor kun tre point skiller nummer et og seks efter fem spillede kampe. kmp

BFODBOLD, JYLLANDSSERIEN

1. DIVISION, KVINDER B73, Slagelse – Vorup FB 0-1 (0-0)

Vorup FB: Rikke Korsgaard

Der var drama helt frem til sidste minut i Slagelse, da Vorups bedste damehold i fjerde forsøg fik sæsonens første point efter en 1-0-sejr over hjemmeholdet, B73. Så-ledes måtte Ulvehøj-mand-skabets målmand, Trine Christensen, i dommerens sidste tillægsminut diske op med en klasseredning tæt under mål for at sikre sit hold den smalle, men meget vitale sejr.

»Det var spændende. En meget lige kamp. Vi havde måske to chancer under-vejs, og det samme havde de. Det var en meget dårlig og ujævn bane, så der var mange tilfældige bolde og meget sparkeri. Vi viste dog fornuftigt fodboldspil, når man tænker på banens be-skaffenhed. Vi er meget gla-de for sejren, men det bedste var, at vi havde fem junior-spillere på 15-16 år på holdet, og de ydede en flot, flot ind-sats,« konstaterede Vorup-træner Henrik Thomassen.

Et point havde været fintThomassen havde inden kampen været tilfreds med

et point, og sådan havde han det egentlig også bagefter.

»Vi er meget stolte af sej-ren, men vi havde nu også været glade for et uafgjort resultat. Vi er godt klar over, at vi er underdogs i 1. divi-sion. Vi er rykket hurtigere op, end vi oprindeligt havde forventet, og vi skal forsøge at lære en hel masse af hver kamp. Men de tre point gi-ver selvfølgelig ekstra gejst,« sagde Henrik Thomassen, der efter triumfen kunne se sine piger overlade sidste-pladsen i rækken til netop B73, Slagelse.

kmp

Vorup-piger på pointtavlen i 1. division

DANMARKSSERIEN, PULJE 2, KVINDERRanders KF – Fortuna Hjørring 1-5 (1-2)

Randers KF: Malene Nielsen

FODBOLD: Inden sønda-gens møde med Fortuna Hjørrings reservehold var det blevet til flotte syv point i tre kampe for Randers KF’s nyoprykkere til Danmarks-serien for kvinder. Gæster-ne, som blandt andet kun-ne mønstre tre spillere med A-landsholdserfaring, viste sig dog at være for stor en mundfuld for de kronjyske piger.

»Vi var under pres og mødte et rigtig godt hold. Måske er det den stærkeste modstander, vi nogensinde

har stået overfor. Det vid-ste vi godt på forhånd, og vi havde da også forventet en svær kamp. Vi havde selv-følgelig håbet, at vi kunne gøre det bedre, end de 1-5 an-tyder, men vi fik lavet nogle personlige fejl, som førte til flere af deres mål. Vores pi-ger følte sig mere pressede, end de har prøvet før, så det var helt retfærdigt, at Fortu-na Hjørring vandt. Men jeg kunne nu godt have tænkt mig, at de ikke havde vun-det så meget,« sagde Ran-ders KF’s træner, Jack Roni, der var ked af, at hans piger ikke forsøgte at spille noget mere fodbold langs jorden mod de stærke gæster.

kmp

Randers KF mødte overmagten

Trods flere store Vorup-chancer kom pointet først i hus i overtiden

»Vi er meget glade for

sejren, men det bedste var, at vi havde fem juniorspillere på 15-16 år på holdet, og de ydede en flot, flot indsats.