25

 · Simboli i Besimit Besoj në një Perëndi, At të tërëfuqishëm, krijues të qiellit edhe të dheut dhe të gjithë të dukurave dhe të padukurave. Dhe në një Zot, Jisu Krishtin,

  • Upload
    others

  • View
    9

  • Download
    0

Embed Size (px)

Citation preview