Ателие"Да си публикувам реклама"-проект УСПЕХ-ДФСГ"Интелект"-Плевен

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Представяме ви дейността на нашия клуб през учебната 2011-2012 година по Проект "УСПЕХ"

Text of Ателие"Да си публикувам реклама"-проект...

  • 1. : Page 1

2. , . 18 9 11 . , - ! Page 2 3. !Page 3 4. , , . , , .Page 4 5. , . , . !.Page 5 6. Page 6 7. Page 7 8. Page 8 9. Page 9 10. Page 10 11. , , . , 2012-2013 , .. Page 11 12. Page 12 13. , . . Page 13 14. - 11 2012 . Page 14 15. Facebook, , , , , . , . Page 15 16. Page 16 17. : , . ... Page 17 18. Page 18 19. 9 , , ..Page 19 20. Page 20 21. 11 , 2012-2013. - -.Page 21