труд и начин на живот на българите

  • View
    2.764

  • Download
    14

Embed Size (px)

Text of труд и начин на живот на българите

  • 1. . -

2. ! II? II 3. ! ? ? ? ? 4. 1. ?2. ?3. ?4. ? 5. ? . 35. 6. 7. 1. ? . . . 8. , , . , . 9. . ? 10. . . . 11. 12. 2. ? , .- , . . . 13. ? 14. 3. ? . . , , . ( ). . . . . 15. 4. ? 1, 5 2, 3 4. , 5, , 6. 1 2 3 4 6 16. ? ? ? ? ? ? ? 17. : http://badamba.inf .

Recommended

View more >