Vlera e Kohes 10 Eur

Embed Size (px)

Text of Vlera e Kohes 10 Eur

  • Si guxon t bj nj pyetje t till vetm pr t huazuar disa para?

    Pas nj ore t plot, njeriu u qetsua, dhe filloi t mendoj se mos ndoshta ishte pakz i vrazhd me djalin e tij.

    Ndoshta ishte dika q atij i nevoitej pr t bler me ato 10 dhe se ai me t vrtet nuk krkon para shum shpesh.

  • Njeriu shkoi n dhomn e djalit t tij dhe e hapi dern.A je n gjum, bir? pyeti ai.Jo bab, jam i zgjuar ia ktheu djali.isha duke menduar, ndoshta isha shum i vrazhd me ty pak m hert, tha njeriu.

  • Njeriu, duke par se djaloshi kishte para, filloi te zemrohet prap.Djaloshi i vogl filloi ti numroj parat ngadal, dhe pastaj filloi ta shiqoj babain e tij.

    Pse dshiron ende para kur ti vetm se ke disa? babai ankohej.

  • *************