Ayat Operasi Tambah Bbm

  • View
    216

  • Download
    3

Embed Size (px)

DESCRIPTION

boleh dilekat pada tin-tin

Transcript

2 + 3 = ?

3 + 4 = ?

4 + 2 = ?

5 + 4 = ?

3 + 5 = ?

0 + 3 = ?