18

rks-gov.net2017/03/01  · ekonomik lokal, planifikim urban dhe rural, mbrojtje të mjedisit, promovim dhe zhvillim të turizmit, ruajtje të trashëgimisë kulturore që kanë ndikim

  • Upload
    others

  • View
    1

  • Download
    0

Embed Size (px)