Magneti Marelli Diagnostics Brochure MK

 • View
  223

 • Download
  1

Embed Size (px)

DESCRIPTION

МАГНЕТИ МАРЕЛИ УРЕДИ ЗА АВТОДИЈАГНОСТИКА Магнети Марели сега нуди високо квалитетни уреди за дијагностика на сите марки и модели на возила. Развиени со имајќи ги на ум потребите на техничарот, Магнети Марели уредите се лесни за користење и овозможуват брза идентификација, изолација и поправка на различни дефекти во возилата. Создадени од страна на повеќегодишни технички знаења на Магнети Марели од целиот свет овие нови дијагностички уреди ги спакуваат различните специјални функции во лесен уред со компактен дизајн, совршен за сервиси кои вршат поправка на возила. Сите Магнети Марели дијагностички уреди се обезбедени со месечни надградби и вклучуваат покриеност на американски, европски и азиски возила. https://www.facebook.com/MagnetiMarelliMacedonia

Text of Magneti Marelli Diagnostics Brochure MK

 • .

  Easy Fix - .

  OK Functions - OK (.. TPMS , ) .

  Easy Scope - . .

  Plus - .

  Magneti Marelli Macedonia

  facebook.com/MagnetiMarelliMacedoniatwitter.com/mmaftermarket: 070242289

  Easy Scope

  Easy Fix

  , (, , ). . ( ). .

 • . :

  2 . J2534-1 J2534-2 . : , ,

  , a, , ,, .

  O .

  . ,

  , (IP 54). 3. /

  . USB, Bluetooth WiFi.

  :

  4 .

  J2534-1 J2534-2 . 8 . Bluetooth . : , ,

  , a, , ,, .

  ().

  Linux . /

  . ,

  , (IP 54). OBD

  .

  . , , . , . , .

  :

  . LCD .

  :

  .

  VCI Bluetooth / USB . .

  :

  OBD2 . 8 (

  5 ) 170 .

  USB 2.0 .

  , , : +389 70 242289

 • . :

  2 . J2534-1 J2534-2 . : , ,

  , a, , ,, .

  O .

  . ,

  , (IP 54). 3. /

  . USB, Bluetooth WiFi.

  :

  4 .

  J2534-1 J2534-2 . 8 . Bluetooth . : , ,

  , a, , ,, .

  ().

  Linux . /

  . ,

  , (IP 54). OBD

  .

  . , , . , . , .

  :

  . LCD .

  :

  .

  VCI Bluetooth / USB . .

  :

  OBD2 . 8 (

  5 ) 170 .

  USB 2.0 .

  , , : +389 70 242289

 • .

  Easy Fix - .

  OK Functions - OK (.. TPMS , ) .

  Easy Scope - . .

  Plus - .

  facebook.com/MagnetiMarelliMacedoniatwitter.com/mmaftermarket: 070242289

  Easy Scope

  Easy Fix

  , (, , ). . ( ). .